EZ gaat aan de slag met Innovatie 2.0!

“EZ Innovatiebeleid in co-creatie – dat gaan we doen!”, minister Van der Hoeven wil van Nederland een ‘Community of Talents’ maken. Om te beginnen wil EZ de input voor het innovatiebeleid gaan “crowdsourcen”. Want samenwerking via Internet, het combineren van verschillende ideeën en gezichtspunten is een uitstekend recept voor innovatie.

De toekomst zal bestaan uit individuen die op wereldwijde schaal via Internet samenwerken in communities. Deze ontwikkeling mobiliseert individueel talent en deelt ideeën zodat innovaties versneld ontstaan. De Minister ziet deze ontwikkelingen als een kans om van Nederland dé plaats te maken om samen te komen, samen te leven en samen te werken.

In onze zoektocht naar een interactieve vorm van dialoog is de eerste stap het opbouwen van een “community”. Die start is inmiddels gemaakt. Heb je interesse, sluit je dan aan bij Innovatie 2.0 op Linkedin of meld je via email aan bij innovatie20@minez.nl. Tegelijkertijd werken we aan 2.0 website, dus hou www.innovatie20.nl in de gaten!

1 thought on “EZ gaat aan de slag met Innovatie 2.0!”

Web 2.0 en Het Nieuwe Werken 12 jaar ago

[…] Web 2.0 op Innovatief Organiseren: Massa ontslagen zijn een versneller voor innovatief organiseren EZ gaat aan de slag met innovatie 2.0 Davied van Berlo en de ambtenaar 2.0 Hoe slim werk jij? Is de medewerker 2.0 beperkt […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *