Publieke werken: de menselijke maat in veranderen

(ingezonden mededeling)

Iedereen heeft te maken met organisatieveranderingen. Ook de publieke sector. Interessant hierbij is wat wij noemen de publieke dimensie: wat maakt veranderen in een politieke of publieke context anders? Wat opvalt is dat de aandacht vaak uitgaat naar de rationele aspecten van veranderen. Maar welke rol spelen mensen met hun emotionele en irrationele overwegingen?

Deze vragen staan centraal tijdens het seminar ‘Publieke Werken : de menselijke maat in veranderen’, dat op dinsdag 20 april 2010 wordt georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen kosteloos deelnemen.

Het interactieve seminar staat onder leiding van Roderik van Grieken, directeur van Het Nederlands Debat Instituut. Toonaangevende sprekers zoals Jacques Wallage, Marijke Lingsma en Henk Wesseling reflecteren vanuit hun eigen perspectief op organisatieverandering. Het seminar heeft daarom een prikkelende en interactieve vorm. Ter afsluiting presenteren we het eerste exemplaar van het boek Publieke Werken.

Wil je komen reageer dan naar publiekewerken@berenschot.nl. En mocht je relaties of collega’s willen uitnodigen voor dit seminar dan kan dat natuurlijk ook!

Praktische informatie:

Datum dinsdag 20 april 2010
Ontvangst 15.30u
Seminar 16.00u – 18.30u
Locatie kantoor Berenschot, Europalaan 40, Utrecht
Aanmelden kan tot en met 13 april 2010 via publiekewerken@berenschot.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.berenschot.nl/publiekewerken of kunt u bellen naar 030-2916879.

Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Tot de 20e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *