SNS REAAL en KPN winnen de Telewerkprijzen 2009

teleconferenceStichting Telewerkforum heeft tijdens de TelecomExpo in de Jaarbeurs Utrecht de Telewerkprijzen 2009 uitgereikt. SNS REAAL en KPN zijn de gelukkige winnaars. De bankverzekeraar SNS REAAL kreeg naast de TelewerkJaaprijs ook de TelewerkPublieksprijs. Jurylid Piet van Schijndel, voorzitter Raad van Advies van het Telewerkforum, en lid van de raad van bestuur van Rabobank Nederland reikte de jaarprijs uit. De jury roemt SNS REAAL vanwege de voorbeeldfunctie die het bedrijf heeft voor andere organisaties die overstappen op Het Nieuwe Werken. KPN werd in het zonnetje gezet omdat het bedrijf een bewezen reductie van de CO2-uitstoot realiseerde na verkorting van de reistijd van het personeel.

Uit het juryrapport van SNS REAAL: ““Kijken we naar de voorbeeldfunctie voor andere organisaties, dan zijn wij van mening dat SNS Reaal het Nieuwe Werken op uitmuntende wijze heeft ingevoerd. Zaken die onnodig vastzitten zoals de werkplek, werktijden, geografische locatie en de managementstijl zijn ontkoppeld en flexibel gemaakt. Hierbij is moderne mobiele en web 2.0 technologie ingezet. SNS REAAL maakt maximaal gebruik van de voordelen van het informatietijdperk. Er is een modernere, betere en leukere werkomgeving gecreëerd. Steeds zijn de voordelen voor SNS Reaal zelf en de voordelen voor de medewerkers afgewogen en vastgesteld.”

De TelewerkPublieksprijs ging ook naar SNS REAAL. De bezoekers konden per sms stemmen op de zes genomineerden. Nico Jongerius van SNS Reaal heeft de prijs ontvangen uit handen van jurylid Rob van der Hoeven, voorzitter van het TelewerkForum en Area Vice President Benelux van Citrix Systems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *