Vandaag verschenen: Dat kan beter!

Heugelijk nieuws. Zojuist is op het jubileum congres ManagementSite 10 jaar, de trends en tips het eerste boekje van Innovatief Organiseren.nl verschenen. De afbeelding hiernaast geeft een indruk van de voorkant. Het boekje bevat 50 columns die zijn geselecteerd uit de columns die de redactie van Innovatief Organiseren.nl de afgelopen 2 jaar heeft geschreven. Het goed nieuws is dat er een tweede druk aankomt die binnenkort verkrijgbaar is via verschillende kanalen.

De auteurs willen niet belerend of betweterig zijn en hebben niet de pretentie universele antwoorden te bieden op organisatie problemen. We beschouwen het als onze taak om de vinger op de zere plek te leggen. De toonzetting van de columns is soms scherp en confronterend. Hiermee willen wij de lezers aan het denken zetten. Juist in het (opnieuw) ter discussie stellen van vanzelfsprekendheden ligt naar onze overtuiging de sleutel tot levendige en toekomstbestendige organisaties. Oftewel: DAT KAN BETER!

4 thoughts on “Vandaag verschenen: Dat kan beter!”

Dat kan beter! (èn prijs!) 12 jaar ago

[…] Projectmanager met acute vraag om hulp Coert Visser Zelf een column toevoegen ManagementSite NetwerkInnovatief OrganiserenVandaag verschenen: Dat kan beter! […]

Coert Visser 12 jaar ago

Hartelijk gefeliciteerd met het nieuwe boek en met jullie prijs voor het beste artikel op managementsite!

Groeten,
Coert

Gyuri Vergouw 12 jaar ago

Van harte met de prijs voor het beste artikel op Managementsite in de periode 1-1-2007-30-6-2008; prima ook dat jullie de eigen columns hebben gebundeld. Veel succes en plezier ermee.

vg

Gyuri

Een innovatief 2009 toegewenst!!! 12 jaar ago

[…] oktober is het boekje “Dat kan beter” uitgekomen met vijftig columns van Edwin Lambregts, Richard Puyt en Hans Weijmer. Wij zijn zeer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *