Hollandse kerstkalkoen met oude jenever

Stap 1: Koop een kalkoen en een fles oude jenever
Stap 2: Neem een royale slok oude jenever
Stap 3: Doe de kalkoen in de oven
Stap 4: Neem nog twee flinke slokken oude jenever

Stap 5:  Zet de temperatuur op 220 ovenen
Stap 6: Neem nog drie slokken oude flinke jenever
Stap 7: Aan de oven doe
Stap 8: Neem 4 slokkens oude jeneverz
Stap 9: Kalk die oen
Stap 10: Na ga of er is fles nog oude genoeg in de jenever
Stap 11: Steek een klakoen in de thermometer
Stap 12 Schenk in jezelf een oude jenever scheut
Stap 13: Bak de oude jenever vier uur
Stap 14: Haal de oven uit de kalkoen
Stap 15: Ik herhaal: Haal de kalkoen uit de oven
Stap 16: Kalkoen de vloer op van de raap
Stap 17: Snij de oven aan nu
Stap 18: Oude fles nieuwe koop een jenever
Stap 19: Tek de dafel en schenk in jezelf een oude glaasje kalkoen

Smaak etelijk!

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Joost
Ik beh presies ut resept gevolgd, maar duh Jenever is nie gaar geworduh! Hoe kna dat?