Nomineer www.InnovatiefOrganiseren.nl voor de Dutch Bloggies 2007!

De auteurs van dit weblog doen iedere week hun best om u te verrassen met sprankelende, opiniërende en kwalitatief goede artikelen. Zoveel moois dient natuurlijk gelezen te worden! Op dit moment trekken wij gemiddeld 150 tot 200 bezoekers per dag. Wat ons betreft mogen dat er nog een stuk meer worden.

Steun www.innovatieforganiseren.nl en nomineer ons voor de Dutch Bloggies 2007! De Dutch Bloggies zijn een prijs voor de beste, mooiste en interessantste weblogs van het jaar. Nomineren is een fluitje van een cent en je doet er ons een groot plezier mee. Volg deze link voor meer info.

Alvast bedankt!

4 thoughts on “Nomineer www.InnovatiefOrganiseren.nl voor de Dutch Bloggies 2007!”

Grimbert Rost van Tonningen 16 jaar ago

Als deze weblog wil meedingen om een toptien erkenning te krijgen (en ik ga daar niet over)dan zal mijnsinziens moeten worden gestreefd naar een duidelijker profilering. Wees onafhankelijk in jullie oordeel, conformeer jullie niet aan mainstream en zet een duidelijke toon. Dat lukt naar mijn mening nog onvoldoende http://www.rostco.com

Edwin Lambregts 16 jaar ago

Grimbert,
Dank je voor je advies. Je hebt goed gezien dat we nog zoekende zijn naar een duidelijke profilering van de site. Dit heeft ook te maken met het thema Innovatief Organiseren (annex sociale innovatie/slimmer werken) dat nog in de kinderschoenen staat. Wat dat betreft is het dus ook voor ons pionieren. Spoorzoekers gaan meestal niet recht op hun doel af. Gelukkig zorgen de reacties van jou en anderen voor “peper” in de discussie. Samen verkennen we de grenzen van wat werkt en wat niet werkt. Om met de woorden van Willem Mastenbroek te spreken: Humbug of Houvast!
Edwin

Grimbert Rost van Tonningen 16 jaar ago

Edwin, zet hem op het is een fantastisch thema ‘innovatief organiseren’. Het gaat volgens mij om intrapreneurship in organisaties te stimuleren, mensen empoweren, moed tonen, met partners willen werken, naar je klanten luisteren, de beste willen zijn (nummer 2 mag dan eventeel), gepassioneerd zijn (Collins), empathisch zijn, de wereld ligt aan je voeten, er is meer dan voorheen te doen is mijn motto (geleend van Thorbecke)

Nomineer www.InnovatiefOrganiseren.nl voor de Dutch Bloggies 2007! | innovatielog.nl 14 jaar ago

[…] Alvast bedankt! (more…) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *