City Hunt for Innovation in Utrecht op 8 mei

(ingezonden mededeling)

Op donderdag 8 mei daagt het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI) jonge professionals uit te werken aan innovatie binnen hun organisatie. De City Hunt for Innovation is een wedstrijd in Utrecht waarbij teams van verschillende bedrijven en instellingen met elkaar in competitie gaan. Wie bedenkt het beste idee? Wie werkt dit het beste uit en weet zijn verhaal het meest overtuigend te presenteren voor een jury van experts?Wedstrijddag
Donderdag 8 mei 2008

Teams
3-5 mensen per team, teams zijn afkomstig van Randstad, SNS Reaal, DSM, Gemeente Rotterdam, Syntens, FME, TNO, Squarewise, Oasen drinkwaterbedrijf, Berenschot, Yunamix BV, Tempo Team, CNV, Van Wijnen BV, het ministerie van Economische Zaken, de NS en AWVN.

Spelregels
Team van bedrijf/organisatie schrijft zich in, gaat op 8 mei aan het werk met behulp van toolbox en workshops, presenteert aan het einde van de dag idee, beste idee/presentatie wint.

Arena
Verschillende locaties in Utrecht.

Inschrijfgeld
500,- euro.

Trofee
Young Innovation Award.

Prijzengeld
Leergang bij het NCSI, dag gratis advies van een consultant, diner voor het hele team.

Jury
Jaap Jongejan (CNV Bedrijvenbond), Hans van der Steen (AWVN), Marije Hulshoff (Consumentenautoriteit) en Ton de Korte (NCSI).

Doel
Het doel van het evenement is jonge werknemers kennis te laten maken met vernieuwing van management en organisatie (slimmer werken) en hen tegelijkertijd binnen een dag een idee te laten uitwerken waarmee de thuisorganisatie (van het team) zichzelf kan vernieuwen op organisatorisch vlak.

Organisatie
A City Hunt for Innovation is een initiatief van de trainees van het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI). De traineepool van het NCSI is een vorm van open innovatie. Jonge medewerkers van verschillende organisaties doorlopen met elkaar een programma. Ze werken met elkaar samen aan het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het opbouwen van relevante netwerken. De trainees zijn afkomstig van de Nederlandse Spoorwegen, SNS Reaal, Berenschot, a-advies, Universiteit van Amsterdam en Radboud Universiteit Nijmegen.
De City Hunt for Innovation wordt ondersteund door de Nederlandse Spoorwegen, a-advies, SNS Reaal, Berenschot, en CNV bedrijvenbond. Deze organisaties verzorgen bijvoorbeeld een workshop en/of stellen een locatie beschikbaar.

Meer informatie
Kijk op www.ncsi.nl/cityhunt voor informatie over het programma. Neem contact op met het secretariaat van het NCSI via tel. 010-2052780 en vraag naar Elvira Kas of Martine de Rooij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *