Hennie van der Most op de praatstoel (filmjes)

“Er wordt te veel opgeleid tot prater”. Onder die kop heb ik op 21 januari 2008 een artikel geplaatst over rasondernemer Hennie van der Most. Sindsdien is dit artikel één van de best gelezen op Innovatief Organiseren. Blijkbaar voorziet berichtgeving over de ‘echte’ ondernemers (zoals Van der Most het zelf zou noemen) in een behoefte. Voor de liefhebber heb ik daarom twee filmpjes van deze ‘jongen uit de klei’ in dit artikel verwerkt. Verbaas je over de daadkracht en het ondernemerschap, maar ook over de ogenschijnlijke simpelheid van zijn betoog!

Voor het eerdere artikel over Hennie van der Most en zijn bedrijven die het artikel : Rasondernemer Hennie van der Most: “Er wordt te veel opgeleid tot prater” op deze site.

1 thought on “Hennie van der Most op de praatstoel (filmjes)”

van Goor 15 jaar ago

Mnr. van der Most

Al jaren een bewonderaar van Uw manier van werken. Ik zie nu een mooi, winstgevend, bedrijf ten onder gaan aan mis management….hoop dat U er iets positiefs aan kan toevoegen…….de medewerkers houden van het bedrijf…willen hard werken…maar worden nu tegen gewerkt door OR en vakbonden……….5oo mensen bidden voor hun werk…….ik geloof dat Uw inzicht en zakelijk inzicht dit bedrijf kunnen helpen,,,,,,,,,,,,,,,ik weet dat het een winstgevend bedrijf kan worden op korte termijn…………………..HOOP DAT U KAN/WIL HELPEN……….ER ZULLEN U VELEN DANKBAAR ZIJN……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *