Laatste kaarten voor ManagementSite.nl congres

ManagementSite.nl bestaat 10 jaar en organiseert in samenwerking met Focus Conferences op 3 november 2008 een congres op de Business Universiteit Nijenrode. U kunt zich nog inschrijven. Er zijn een viertal bekende sprekers uitgenodigd die in kort bestek presenteren over de essentie van hun ervaringen en ideeën. Zo komen sprekers als Ben Tiggelaar en Jaap Peters aan het woord. Beide zijn auteurs/consultants. Daarnaast spreken ook Wim  van der Leegte (VDL Groep) en Paul Verburgt (ArboNed), beide ondernemers en door de wol geverfde managers.  Alle vier staan ze bekend om hun prestaties. De redactie van weblog Innovatief Organiseren.nl is ook aanwezig. Op de conferentie zal de redactie het eerste boekje laten verschijnen over 2 jaar bloggen op Innovatief Organiseren in 50 columns.

Waarom een programma over de ‘doe-trends’ in 2009? Kennis over beter managen en organiseren is een jungle. Hoe selecteert u de inzichten en ervaringen waar het echt om gaat? Hoe weet u zeker dat deze inzichten werken? Welke trends zetten in 2009 krachtig door? En hoe profiteert u van deze nieuwe trends? De motto’s voor de middag zijn: Doe wat werkt! Keep it simple! en Minder is meer. Hierop zijn sprekers en voorzitter gericht. Hun ervaring en staat van dienst zijn uw waarborg! In kort bestek presenteren de sprekers de essentie van hun ervaringen en ideeën. De sprekers komen uit totaal verschillende werelden. Desondanks hebben ze in hun denken en doen op het gebied van managen en organiseren een paar sterke overeenkomsten. Dat maakt het extra interessant. De sprekers komen met een bondige presentatie van ± 20-25 minuten; na elke 2 sprekers zijn er vragen/discussies met de zaal o.l.v. de voorzitter Willem Mastenbroek.

Aan het slot van de conferentie wordt de prijs voor de beste ManagementSite publicatie 2007/2008 uitgereikt door prof. dr. Lisa van de Bunt. Alle deelnemers aan de conferentie ontvangen een boek met een selectie van de beste artikelen uit dit internet magazine. Ontsnap aan de waan van de dag en zet alle voor u relevante ontwikkelingen op een rijtje. Dit middagseminar zet u op scherp! Doelstelling U voorzien van een heldere visie op organiseren en managen die praktisch houvast biedt bij het dagelijkse management. Zo praktisch dat u concrete tips in handen krijgt voor uw eigen werksituatie; en ook beter uit de voeten kunt bij issues als organisatieontwerp, bedrijfscultuur en stijl van leidinggeven. U krijgt antwoord op de vraag: wat zijn de managementtrends voor 2009?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *