Genomineerd!

Gisteravond viel er een onverwacht leuk berichtje van Gyuri Vergouw in onze mailboxen  Het artikel succesvolle innovatie is een vliegwiel met drie motoren, wat Edwin Lambregts en ik begin dit jaar heb geschreven voor ManagementSite , is dit jaar genomineerd voor de prof. dr. Willem F.G. Mastenbroek publicatieprijs. Het artikel staat op de shortlist met nog 5 artikelen. De prijs is een jaarlijkse prijs voor het beste artikel op ManagementSite. De vennoten van de Holland Consulting Group hebben deze publicatieprijs voor 5 jaar ingesteld ter gelegenheid van het afscheid van Willem F.G. Mastenbroek als hoogleraar aan de Vrije Universiteit van de naamgever. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het congres Beter Managen en Organiseren: De trends en tips dat op 3 november 2008 wordt georganiseerd op business universiteit Nijenrode.

De 6 genomineerde artikelen van de shortlist, in alfabetische volgorde van de auteurs, zijn:

  1. Jeroen Ankersmit; Onderwijs, vernieuwing of betutteling
  2. Jan Bultsma; Fuseren maar dan anders 
  3. George van Houtem; Dirty tricks 
  4. Joost Kampen; Verwaarloosde organisaties
  5. Edwin Lambregts en Richard Puyt; Succesvolle innovatie is een vliegwiel met drie motoren
  6. Walther Ploos van Amstel; De laatste meters van de supply chain 

De selectie heeft plaatsgevonden door een onafhankelijke jury, op basis van de samengevoegde individuele voorkeuren en de sinds de oprichting voor ManagementSite geldende plaatsingscriteria. De jury bestaat dit jaar uit de voorzitter van de jury, Prof. Dr Lisa van de Bunt, LoekWijchers (partner HCG), Coert Visser (oprichter van Trainings- en adviesbureau Oplossingsgericht Veranderen en hoofdredacteur van ManagementSite) en Gyuri Vergouw (secretaris, partner HCG en sinds 1998 hoofdredacteur van Managementsite).

De winnaar van de Prof. Dr. Willem F.G. Mastenbroek publicatieprijs 2008 ontvangt een cheque ter waarde van € 1.500,–, beschikbaar gesteld door de Holland Consulting Group. De drie best gewaardeerde artikelen ontvangen een plastiek.

 

1 thought on “Genomineerd!”

Willem Scheepers 15 jaar ago

Proficiat collegae!
Je artikel is de nominatie waardig.
Succes op 03/11, keep your fingers crossed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *